CV

Resumé

Jeg er uddannet konstruktør fra Teko i Herning i 2010 og har derefter arbejdet på flere meget forskellige virksomheder inden for branchen. Jeg er hurtig til at tilpasse mig en ny arbejdsplads og lære nye arbejdsopgaver at kende.

Min tilgang til arbejde er, at det er tilfredsstillende at være effektiv og opnå en givende proces og et gennemtænkt og velfungerende resultat. Det er spændende at samarbejde og lære nyt, og jeg elsker udfordringer. Jeg kan lide at udføre et godt stykke arbejde, som gavner min arbejdsgiver og dygtiggør mig.

At være glad på arbejdet og sikre en god atmosfære på arbejdspladsen er vigtigt for mig. Jeg er en positiv og omsorgsfuld kollega, en udadvendt og struktureret person og en dedikeret medarbejder.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Det kan jeg tilbyde

Mine arbejdsområder

 • Konstruktion på computer eller i hånden
 • Tilretning af pasform
 • Opmåling og kommentering af prøver
 • Udarbejdelse af målskemaer
 • Graduering i alle størrelser
 • Kommunikation med leverandører
 • Syteknisk rådgivning
 • Udarbejdelse af arbejdstegninger
 • Udarbejdelse af andet grafisk materiale
 • Rådgivning om materialer
 • Vasketest
 • Udarbejdelse af styklister
 • Udregning af forbrug

Mine styrker

 • Fagligt højt niveau
 • Engageret
 • Ansvarlig
 • Struktureret
 • Kreativ
 • Nysgerrig
 • En god team player
 • Siger min mening
 • Selvstændigt arbejdende
 • Et positivt sind
 • Imødekommende
 • Let at arbejde sammen med

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Erhvervserfaring

Contrast Company A/S, Århus

Marts 2016 – Marts 2016

Da Contrasts eneste konstruktør skal på ferie, tager jeg over som ferieafløser i 2 uger og arbejder herefter sammen med konstruktøren i yderligere 2 uger. Jeg opmåler size set og pre production prøver og kommenterer dem i Navision. Kommentarer og målskemaer sender jeg videre til leverandørerne. Contrast producerer både baby- børne og voksentøj i mange produktkategorier, så jeg har meget forskelligt tøj i hænderne i denne måned.

 

Fuss and Disturb, Herning

September 2015 – Februar 2016

Jeg bliver ansat i et vikariat hos Fuss and Disturb, som laver customized gymnastiktøj til efterskoler og lokalforeninger. Det er en lille virksomhed, og jeg har mange forskellige ansvarsområder; Jeg tegner designoplæg til kunderne og finder i samarbejde med kunderne frem til det endelige valg af design. Jeg står for hele processen fra udarbejdelse af dokumentation til den første prøve til ordreplacering samt inspektion og afsendelse af kundens endelige ordre. Det er sjovt at prøve at arbejde i en lille virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor jeg kan få lov at sætte et præg på arbejdsgange og systemer.

 

Bertoni, Beder ved Århus

December 2013 – Maj 2014

Jeg er ansat i et vikariat som konstruktør hos Bertoni, der laver finere herretøj. Jeg er ansvarlig for deres ready made varer (skjorter, jersey, strik, overtøj, chinos og boxers) samt deres cut-make-trim skjorter. Jeg laver nye målskemaer til de nye styles, der oprettes, og jeg kontrollerer de prøver, der kommer hjem og giver feed back til leverandørerne. Jeg arbejder sammen med design, indkøb og Bertonis anden konstruktør for at få de bedst mulige resultater.

Jeg er hos Bertoni i en tid, der er præget af udvikling og forandringer, som jeg tager del i. De er ved at ændre deres interne systemer, hvilket også involverer målskemaerne. Som et led i dette tegner jeg nye måltegninger i Adobe Illustrator og hjælper med at lægge målskemaer over i Navision.

 

Viking Life-Saving Equipment A/S, Esbjerg, PPE Water

Januar 2011 – januar 2013

Jeg bliver oplært i redningsveste og redningsdragter og arbejder mest med vestene. Jeg er bindeleddet mellem produktion og sælgere og har ansvaret for nyudviklinger og vedligehold af eksisterende produkter.  Jeg konstruerer produkterne, laver styklister, tegninger, datablade og anden dokumentation. Nogle gange er jeg med sælgere på kundebesøg eller får besøg af kunder, som ønsker et nyt produkt udviklet. Jeg laver designoplæg, hvis der skal tænkes i andre baner end vi er vant til. Jeg har en stor kontaktflade, da jeg samarbejder med sourcing, indkøb, logistik og produktion om at få mine prøver klar til tiden. Produktionen i Esbjerg og Thailand henvender sig til mig, hvis der er spørgsmål eller forslag til forbedringer, og jeg benytter mig af deres ekspertise og erfaring når jeg udvikler noget nyt. Jeg forsøger at navigere rundt i standarder og patentskrifter, og sommetider er jeg med i svømmehallen for at teste vores dragter og veste.

 

Fipotex A/S, Kolding

Maj og juni 2010

Jeg arbejder sammen med konstruktøren på stedet med opmåling og tilretning af prøver. Jeg analyserer og udformer målskemaer og udarbejder arbejdstegninger. Jeg kommunikerer med producenter for at få rettet fejl på prøverne. Jeg bruger mine iagttagelser og analyser til at udforme en opgave der kommer med optimeringsløsninger til virksomheden.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Tillidshverv

Frivillig medhjælper ved Vikingetræffet, Moesgaard Museum ved Århus

2006: I en uge er jeg med til at vise de besøgende, hvordan man karter, spinder, farver og væver uld på vikingemaner.
 

Frivilligt arbejde i Hjemsted Oldtidspark

2006: Jeg bruger en uge på at genskabe bronzealderen og arbejder mest med tekstiler.
 

Frivilligt arbejde på ”bronzealderfestival” ved Egtvedpigens gravplads

2002, 2003, 2004, 2005: I en uge hver sommer fornøjer jeg mig hovedsageligt med kartning, spinding, farvning og vævning af uld. Besøgende børn deltager I alle aktiviteter.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Uddannelse og kurser

Adobe Indesign CS6

09. september 2013 – 20. september 2013

2 ugers undervisning i Indesigns basale og mere avancerede funktioner.

Undervisere: Svend Skrøder Lund og Ole Øuien på KS Centret i Vejle.

Video og animation

24. juni 2013 – 05. juli 2013

2 ugers undervisning i Adobe CS6 Premiere Pro og After Effects.

Underviser: Thorbjørn Brøndum fra Oooja i Århus.

Grafisk design og web

27. maj 2013 – 21. juni 2013

4 ugers undervisning i Adobe CS6 pakken: Illustrator, Photoshop og Indesign samt WordPress.

Undervisere: Rune Brauer og Thorbjørn Brøndum fra Oooja i Århus.

 

MS Excel 2010 Avanceret

Marts 2012

2 dages intensiv undervisning i Microsoft Excel 2010.

Underviser: Lone Højbak, Kursuscenter Vest.

 

Grundlæggende kursus i Adobe Illustrator

Forår 2011

2 dages intensiv undervisning i Adobe Illustrator CS5 med fokus på arbejdstegninger.
Underviser: Kisser Astorp fra Teko i Herning.

BA i business og design med speciale i pattern design

Teko i Herning, august 2009 – december 2010

Jeg arbejder intensivt og eksperimenterende med konstruktion, graduering, pasform og funktionalitet. Jeg analyserer og udarbejder målskemaer og anden dokumentation.  Jeg sidder mange timer ved symaskinerne for at sy alle mine prøver og færdige produkter op. Jeg er rutineret i tværfagligt gruppearbejde og målrettet problemløsning. I min afsluttende bacheloropgave arbejder jeg med lingeri i samarbejde med Bon’a’Parte i Ikast. Jeg konstruerer, graduerer og opsyr mange bh’er og trusser, og jeg undersøger materialers egenskaber, tendenser inden for lingeri, graduering, bøjler, pasform og meget andet.

 

Designteknolog med speciale i konstruktion

Teko i Herning, august 2007 – juli 2009

Jeg bliver optaget på uddannelsen som designer. Jeg tegner og lader mig inspirere, men finder ud af, at det tekniske arbejde med at udarbejde mønstre og forbedre pasform tiltaler mig mere. Derfor skifter jeg til konstruktionslinjen.

Jeg lærer at arbejde i tværfaglige grupper og laver mange projekter. Jeg arbejder med tekstilers egenskaber, logistik, økonomi, business english, konstruktion, dokumentation, målskemaer, opsyning, produktionsformer og meget mere. Min afsluttende opgave omhandler graviditetsbeklædning, og jeg har et spændende samarbejde med Mama Licious i Brande.

 

Sproglig studentereksamen

Rosborg Amtsgymnasium og HF, Vejle, august 2003 – juli 2006

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Evner

IT

Jeg er lidt en nørd inden for IT; Jeg synes det er spændende at lære nye programmer og at blive endnu bedre til at bruge velkendte programmer.

Sprog

Dansk:

Engelsk:

Tysk:

Modersmål

Flydende tale og skrift

Basis

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Personligt

Jeg bor sammen med min mand Kasper, som er tømrer, og vores 1 årige søn, Anker.

Generelt har jeg mange interesser, og jeg er altid i gang med adskillige projekter hjemme. For tiden bruger jeg meget tid på havearbejde, men jeg elsker også yoga, løb, korsang, syprojekter, håndarbejde og violinspil. Jeg er desuden en stor fan af lydbøger, som jeg lytter til hver gang jeg har 5 egnede minutter.

Jeg var på barsel fra september 2014 til september 2015.

Facts

Navn:

Adresse:

Fødselsdag:

Status:

Børn:

Kørekort:

Egen bil:

Andet:

Nikoline Balsgaard Albin

Stigbjergvej 10, Blåhøj, 7330 Brande

17. december 1987

Gift

Ja, Anker fra oktober 2014

B (personbil)

Ja

Ikke-ryger

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Referencer, udtalelser, eksamens- og kursusbeviser

Har jeg mange af, så kontakt mig gerne her hvis de har nogen interesse.